• Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Ervaren

Altijd een perfect eindresultaat met Stucadoorsbedrijf Peters

Strakke muren of een mooie sierlijst? De stucadoors van Stucadoorsbedrijf Peters uit Haps maken het mogelijk. Voor uw wand- en plafondafwerking heeft u keuze uit verschillende materialen en kleuren. Welke vorm van stucwerk u ook kiest, u haalt kwaliteit in huis.

stucwerk peters

Stucwerk

Voor een mooie gladde wand- en plafondafwerking is stucwerk de beste oplossing. In sommige situaties is stucwerk het eindresultaat, maar het is ook uitstekend te behangen of schilderen. U heeft de mogelijkheid om kleuren en siersjablonen in het stucwerk te laten verwerken. Bel 0485-314393 of 06-22370947 en vraag naar de mogelijkheden.

stucadoorsbedrijf peters

Pleisterwerk

Bij Stucadoorsbedrijf Peters kiest u uit een gevarieerd aanbod sierpleisters. Van warme terracotta tinten tot marmerlook, met sierpleister zijn stijlvolle en schitterende effecten te bereiken. Dit soort designpleister is toepasbaar in iedere interieurstijl en ook geschikt voor plafonds. Neem contact op voor al uw pleisterwerk met een vakkundig eindresultaat.

spachtelputz spuitwerk

Spachtelputz

Deze vorm van sierpleister is kunststof gebonden en heeft een regelmatige korrelige structuur. Spachtelputz is afwasbaar, hard, kleurvast en stootvast. Wenst u een egale muur, dan is spuiten de ideale manier. Voor een grovere afwerking is smeren de beste methode. Welke structuur u ook kiest, u krijgt gegarandeerd een perfecte afwerking.

sierlijsten stucadoor

Sierlijsten

Sierlijsten geven net dat beetje meer aan de uitstraling van uw woning. Modern, klassiek of retro, sierlijsten zijn in verschillende soorten, diktes en hoogtes verkrijgbaar. Talloze variaties zijn mogelijk. Om het plaatje compleet te maken zijn er rozetten, die vaak boven een lichtpunt gemaakt worden. Stucadoorsbedrijf Peters geeft u graag advies.

spackspuiten stucadoor

Spackspuiten

Het spackspuiten is een duurzame en snelle manier om een muur af te werken. Als de wanden opdrogen, ontstaat een mooie en egale korrelstructuur. Spack wordt in twee lagen spuiten aangebracht in wit of direct in de gewenste kleur. Door de relatief goedkope prijs en het mooie eindresultaat wint Spackspuitwerk de laatste jaren snel aan populariteit.

Renovatie en verbouw

Naast wand- en plafondafwerking voor particulieren staat Stucadoorsbedrijf Peters ook voor aannemers klaar. De vakbekwame medewerkers zorgen voor een prettige en nauwe samenwerking waardoor werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn, met een optimaal eindresultaat als gevolg. Uw ideale partner bij renovatie of verbouw dus.

Buitenwerk

Als stucspecialist verfraaien wij uw verslechterde buitengevels en herstellen beschadigde muren. Er zijn talloze afwerkmogelijkheden voor buitengevels. Zo heeft u onder andere keuze uit sierpleister, schuurwerk of een gevellijst. Ook de buitenmuren kunnen wij voor u afwerken met sierpleister.

Stucadoorsbedrijf Peters voor kwaliteit stucwerk, pleisterwerk, sierlijsten, spackspuiten, spachtelputz

Neem contact op