Flexibel

 Nauwkeurig

 Ervaren

Altijd een perfect eindresultaat met uw stukadoor uit Haps

Strakke muren of een mooie sierlijst? De stukadoors van Stukadoorsbedrijf Peters uit Haps maken het mogelijk. Voor uw wand- en plafondafwerking heeft u keuze uit verschillende materialen en kleuren. Welke vorm van stucwerk u ook kiest, u haalt kwaliteit in huis.

Mooi stucwerk

Stucwerk

Voor een mooie gladde wand- en plafondafwerking is stucwerk de beste oplossing. In sommige situaties is stucwerk het eindresultaat, maar het is ook uitstekend te behangen of schilderen. U heeft de mogelijkheid om kleuren en siersjablonen in het stucwerk te laten verwerken. Bel 0485-31 43 93 of 06-22 37 09 47 en vraag naar de mogelijkheden.

Mooi pleisterwerk

Pleisterwerk

Bij Stukadoorsbedrijf Peters kiest u uit een gevarieerd aanbod sierpleisters. Van warme terracotta-tinten tot marmerlook, met sierpleister zijn stijlvolle en schitterende effecten te bereiken. Dit soort designpleister is toepasbaar in iedere interieurstijl en is ook geschikt voor plafonds. Neem contact op voor al uw pleisterwerk met een vakkundig eindresultaat.

Hoogwaardig spachtelputz

Spachtelputz

Deze vorm van sierpleister is kunststofgebonden en heeft een regelmatige korrelige structuur. Spachtelputz is afwasbaar, hard, kleurvast en stootvast. Wenst u een egale muur, dan is spuiten de ideale manier. Voor een grovere afwerking is smeren de beste methode. Welke structuur u ook kiest, u krijgt gegarandeerd een perfecte afwerking.

Mooie sierlijsten

Sierlijsten

Sierlijsten geven net dat beetje meer aan de uitstraling van uw woning. Modern, klassiek of retro, sierlijsten zijn in verschillende soorten, diktes en hoogtes verkrijgbaar. Talloze variaties zijn mogelijk. Om het plaatje compleet te maken zijn er rozetten, die vaak boven een lichtpunt gemaakt worden. Stukadoorsbedrijf Peters geeft u graag advies.

Hoogwaardig spackspuiten

Spackspuiten

Het spackspuiten is een duurzame en snelle manier om een muur af te werken. Als de wand opdroogt, ontstaat een mooie en egale korrelstructuur. Spack wordt in twee spuitlagen aangebracht in wit of direct in de gewenste kleur. Door de relatief goedkope prijs en het mooie eindresultaat wint spackspuitwerk de laatste jaren snel aan populariteit.

Renovatie en verbouw

Renovatie en verbouw

Naast wand- en plafondafwerking voor particulieren staat Stukadoorsbedrijf Peters ook voor aannemers klaar. Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een prettige en nauwe samenwerking waardoor werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn, met een optimaal eindresultaat als gevolg. Uw ideale partner bij renovatie of verbouw dus.

Buitenwerk

Als stucspecialist verfraaien wij uw verslechterde buitengevels en herstellen we  beschadigde muren. Er zijn talloze afwerkmogelijkheden voor buitengevels. Zo heeft u onder andere keuze uit sierpleister, schuurwerk of een gevellijst. Ook de buitenmuren kunnen wij voor u afwerken met sierpleister.